13 dagen dieet schema
13 dagen dieet Ingelicht.
13 dagen dieet. Het 13 dagen-dieet werd ontwikkeld door de Mayo Clinic in de Verenigde Staten. Als je het dieet correct volgt, zou dat een gewichtsverlies van 7 à 8 kilo moeten opleveren. Het dieet claimt dat je tot twee à drie jaar erna niet meer zult aankomen omdat het je metabolisme verandert.
13 dagen dieet Caloriearme diëten.
Het wordt afgeraden als u dit dieet volgens het eetschema hebt gevolgd u het 13 dagen dieet niet meer voor de eerst volgende 2 jaar mag volgen. Is het niet gelukt om u aan het eetschema te houden, breek het dieet dan direct af en wacht 6 maanden om het 13 dagen dieet opnieuw te starten.
GezondEetpatroon: Het ziekenhuisdieet van 13 dagen een snelle manier van afvallen.
Het ziekenhuisdieet van 13 dagen een snelle manier van afvallen. Een ziekenhuisdieet is een crash dieet waarmee je minimaal vijf kilo afvalt. Dit betekent dat je met dit dieet veel afvalt in een korte tijd. Dit dieet mag je dus ook niet te lang volhouden gezien dat slecht voor je gezondheid is. Lees verder voor het schema.

Meer resultaten voor 13 dagen dieet schema