ziekenhuisdieet forum
Het Ziekenhuisdieet, afvallen in 13 dagen mijn ervaring.
Voor wie is het ziekenhuisdieet geschikt? Ik heb het ziekenhuisdieet geprobeerd en ik moet zeggen dat het een extreem moeilijk vol te houden dieet is. Ik heb het niet de voorgeschreven 13 dagen kunnen volhouden en ben na ongeveer negen dagen gestopt met het plan.
Ziekenhuisdieet Afvallen Reviews Ervaringen Forum.
Het Ziekenhuisdieet is oorspronkelijk afkomstig van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Het Ziekenhuisdieet is ook bekend als het Goednieuws Dieet. Tegenwoordig is het ziekenhuisdieet het beste bekend onder de naam: Vetvrij Dieet. Met het ziekenhuisdieet kun je maximaal 10 kilo per maand afvallen.
Ik volg een ziekenhuis dieet wie nog meer? forumonderwerp.
dat wat er in dat ziekenhuisdieet staat voor een dag.dat eet ik in 2 dagen hoe wil je in hemelsnaam een halve krop sla naar binnen werken? 11 juli 2006 1509.: ik ga dat dieet ook maar eens proberen. denk niet dat ik dat vol kan houden elke dag hetzelfde maar proberen kan geen kwaad.; 12 juli 2006 1147.: Uitspraak van verwijderd! op dinsdag 11 juli 2006 om 1509.: ik ga dat dieet ook maar eens proberen. denk niet dat ik dat vol kan houden elke dag hetzelfde maar proberen kan geen kwaad. dat heb je ook echt nodig. 12 juli 2006 1155.: ik niet C lijn. 12 juli 2006 1444.: Uitspraak van Kutjebef op dinsdag 18 april 2006 om 2153.: Wat ik ook eet, ik kom niet aan. Heb k ook.hopen dat daar geen verandering in komt! 1 Laatsten Alles. Overzicht Kleding" en uiterlijk" Forum Permalink.
wie is er bekend met het ziekenhuis-dieet 5-dgn.dieet Medische Forum Dokter.nl.
En maak je je zorgen of ben je onzeker over je gezondheid? En heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Dan bieden wij als Dokter.nl jou een kosteloos gezondheidsonderzoek aan. Wil je hier gebruik van maken? Emmetje 11 maart 2005 om 0651: 3. Op vetvrij.com kan je reacties vinden van mensen die dat dieet gaan volgen of gevolgd hebben! Ikzelf heb al kennis gemaakt met dat dieet in 2001. Op 1 juni van dat jaar begon ik met mijn afval-race wel allereerst met Weight Watchers en in combinatie met accupunctuur. Na 2 weken en 2 kilo lichter besloot ik te beginnen met het 10 dagen ziekenhuisdieet is ook een fantastisch dieet, staat ook op vetvrij.com en daar viel ik 12 kilo van af.
mijn kijk op Mijn kijk op het ziekenhuisdieet: de voor en nadelen Je wilt snel wat kilootjes afvallen en gaat het ziekenhuisdieet volgen. Je kunt hiermee wel 5 kilo afvallen in 5 dagen t. Afvallen met een ziekenhuisdieet Afvallen met een ziekenhuisdieet is een effectieve manier om snel kilo's' kwijt te raken.

Zoeken naar ziekenhuisdieet forum