vetvrij ziekenhuisdieet
Het 10 Dagen Dieet Afvallen Reviews Ervaringen Forum.
77 ten opzichte van het vetvrij dieet. Door de natuurlijke eigenschappen van de recepten is gewichtsverlies niet alleen gegarandeerd, het is ook nog eens blijvend. 10 Dagen Dieet: Dag 3. 1 2 koppen koffie of thee, 1 boterham, 50 gram magere worst, 1 sinaasappel.
Ziekenhuisdieet Afvallen Reviews Ervaringen Forum.
Het Ziekenhuisdieet is oorspronkelijk afkomstig van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Het Ziekenhuisdieet is ook bekend als het Goednieuws Dieet. Tegenwoordig is het ziekenhuisdieet het beste bekend onder de naam: Vetvrij Dieet. Met het ziekenhuisdieet kun je maximaal 10 kilo per maand afvallen.
Een goed alternatief voor het vetvrij dieet is de 7 x 7 afslankmethode. De 7 x 7 methode heeft dezelfde sterke eigenschappen van het het ziekenhuisdieet met als voordeel dat je geen hongergevoel hebt en het een beter resultaat heeft op de langere termijn.

Zoeken naar vetvrij ziekenhuisdieet